Let op, geld lenen kost ook geld

Zoveel meer dan een autogarage

Correcte begeleiding, scherpe prijszetting en persoonlijk advies. Wij gaan voor een full service in eigen beheer.

DR Motors: ervaren autohandel met kennis van de nieuwste apparatuur

DR Motors is sinds 2011 actief in de autohandel. Het industrieterrein de Blauwe Toren in Brugge is al vanaf dag één onze thuisbasis. We beschikken er over een site van meer dan 7.000 m2. In 2018 breidden we onze autogarage uit met een gloednieuwe showroom. Met een oppervlakte van zo’n 3.000 m2, is het de perfecte plek om onze modellen in al hun glorie te laten zien aan de klanten. In 2019 gingen we nog een stapje verder: onze eigen werkplaats, voorzien van alle moderne apparatuur, een carwash en een 360° fotostudio. 

Voeg hierbij nog onze strategische ligging naast de KM technische autokeuring van Brugge en wij hebben alles in huis om uw auto in de kortste tijd te kunnen afleveren.

Autogarage met werkplaats & carwash

Ook na de aankoop van uw wagen blijven we u van dienst in onze werkplaats met carwash. In onze autogarage kunnen we snel schakelen voor herstellingen en het onderhoud van uw wagen, maar evengoed voor het plaatsen van allerhande autoaccessoires.

360° fotostudio

Uw toekomstige auto bekijken met dé ultieme 3D beleving? Wij hebben de tools, in onze 360° fotostudio! Hier fotograferen we elke wagen volledig automatisch én vanuit alle hoeken en kanten. Handig om u vanop afstand een bepaald model te laten ontdekken. Dankzij het draaiplateau en de perfect afgestemde belichting zijn alle beelden haarscherp tot in de details. Strak en stijlvol, zoals u ze nog nooit zag. 

Ons team: experts in nieuwe of jonge tweedehandswagens

Of u nu langskomt voor de aan- of verkoop van een nieuwe of jonge tweedehandswagen, een onderhoud of een informatief gesprek, ons team verwelkomt u graag in onze showroom te Brugge. Met onze persoonlijke aanpak helpen we u snel en makkelijk op weg.