Let op, geld lenen kost ook geld

Vincent & Olivier

Verkoop

Auto’s verkopen tegen de scherpste prijs, het is een kunst die Vincent & Olivier uitstekend in de vingers hebben. Met een grondige kennis ter zake begeleiden ze elke klant naar de ideale wagen. Hun favoriete quote? Life is too short to drive boring cars!

Kim

Aankoop

Met een oog voor exclusieve modellen en gouden klassiekers is Kim een geboren ster voor de aankoop van auto’s. Hij kent de autowereld als zijn binnenzak en controleert of alle wagens voldoen aan onze hoge standaarden. Quality guaranteed! 

Ann-Sophie 

Boekhouding & administratie

Ann-Sophie goochelt met cijfers. Ze is het brein achter alle boekhoudkundige zaken die bij de aan- of verkoop, herstelling of andere diensten komen kijken. Duikt er een ingewikkelde administratieve taak op? She’ll get it fixed!

Kelly

Administratie

Kelly is de allround wizard van ons team. Zij ondersteunt Ann Sophie en Kim bij administratieve taken. Duikt er een ingewikkelde administratieve taak op? She’ll get it fixed!

Paul, Patrick & Erland

Carwash & auto’s klaarmaken voor verkoop 

De laatste finishing touch geven aan een wagen? Paul, Patrick & Erland ontfermen zich erover, geven elke auto een grondige wasbeurt en blinken hem piekfijn op. Niet alleen om te presenteren in de showroom, maar ook zodat u ermee kunt schitteren op de baan!

Bart & Kurt

Technieker

Van stadsauto’s tot luxueuze personenwagens, van klein onderhoud tot grote herstellingen, Bart en Kurt hebben de juiste skills. Met de grootste zorg en vakkundigheid neemt Bart de leiding in de werkplaats op zich. Verantwoordelijk en ervaren, zij garanderen dat u opnieuw veilig de weg op kunt!

Kim

Zaakvoerder

Gepassioneerd door de autowereld startte Kim DR Motors in 2011. DR Motors is het mooiste voorbeeld dat hard werken leidt tot verbluffende resultaten. Met verstand van zaken en zijn contacten in binnen- en buitenland gaat Kim steeds tot het uiterste voor zijn klanten. The man with the plan.