Let op, geld lenen kost ook geld

Auto importeren

Laat uw auto invoeren door DR Motors

DR Motors zoekt en vindt … doorheen Europa

Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste wagen te vinden. Het kan gebeuren dat u een bepaald type in gedachten hebt, maar dat die momenteel niet in ons aanbod zit. Geen probleem! 

DR Motors gaat in uw plaats op zoek naar uw ideale wagen. Aan de hand van specifieke vereisten, zowel qua model als qua budget, starten we de zoektocht. Dankzij ons uitgebreid netwerk buitenlandse partners, lossen wij steeds uw verwachtingen in. Discreet en in het volste vertrouwen.

Auto importeren? Uw voordelen via DR Motors:

Scherpe tarieven

Eén vaste contactpersoon

Persoonlijk advies bij financiering

Mogelijkheid tot 5 jaar garantie

Full service garagediensten, ook na aankoop

Wij vinden de auto die u zoekt

Vooraleer we het startschot lossen van onze zoektocht, gaan we uitgebreid na wat uw wensen zijn. Pas dan contacteren we onze buitenlandse partners. Met ervaring en inzicht in de markt alsook dankzij onze kennis van de gangbare vraagprijzen, vinden wij precies de auto die voldoet aan uw vereisten. 

Controleren, onderhandelen en de auto importeren

Bij elke wagen die in lijn ligt met uw verwachtingen voeren we een controle uit via het chassisnummer. Zo achterhalen we de onderhoudshistoriek en starten we de onderhandelingen. U krijgt zicht op de effectieve staat van de wagen en komt niet voor verrassingen te staan.

Uw auto is ready to go

Na goedkeuring regelen wij het transport, de invoer van uw auto, de registratie, inklaring bij de douane en de keuring. Zitten alle administratieve zaken erop? Dan kunt u na een laatste onderhoudscheck en finale wasbeurt zorgeloos huiswaarts rijden.

Waarom een auto importeren?

Fiscale voordelen

Door een auto te laten invoeren uit bv. Duitsland, kunnen we een groot deel van de CO2 belasting (BPM) afschrijven. De prijs van de wagen wordt zo aanzienlijk lager dan de oorspronkelijke nieuwwaarde.

Financiële voordelen

Een auto kopen kost geld. Maar wist u dat de verschillen in prijs per land heel ver uiteen kunnen liggen? Vooral bij nieuwe en jonge tweedehandsauto’s loont het al eens de moeite om uw oog te laten vallen op modellen van buitenlandse dealers. 

Design op maat

DR Motors heeft een uitgebreid assortiment auto’s, maar het kan wel eens voorkomen dat de wagen die u zoekt op dat moment niet in ons aanbod zit. Graag helpen wij u tijdens uw zoektocht naar de ideale wagen, op maat van uw levensstijl en met een gepersonaliseerd design.