Let op, geld lenen kost ook geld

Auto verzekeren

Veilig op weg met de beste autoverzekering

Uw verzekering: goede service en strikt op maat

Uw auto verzekeren is verplicht, maar wat is nu de béste autoverzekering? De verschillende verzekeringen lopen sterk uiteen en dat maakt kiezen voor de juiste formule niet altijd even makkelijk. Wij nemen die last van u over en gaan voor u in gesprek met onze partners. Vervolgens vergelijken we de autoverzekeringen voor u. Binnen de 24 uur leggen we u verschillende offertes voor, met de focus op scherpe tarieven en rekening houdend met uw wensen en behoeftes. 

Alle types autoverzekeringen zijn mogelijk via DR Motors. Aangezien wij uw vaste contactpersoon zijn, kunnen we bij een eventueel schadegeval snel schakelen en een vlotte opvolging garanderen.  

Scherpe prijzen

De prijs van uw autoverzekering hangt af van meerdere factoren. Wanneer we de verschillende autoverzekeringen vergelijken, houden we die allemaal in beraad. Wij gaan ten volle voor uw voordeel.

Binnen 24 uur antwoord

We gaan direct aan de slag om de beste autoverzekering voor uw wagen te vinden. Binnen de 24 uur leggen we u de verschillende offertes voor. Met doordacht advies kunt u even later zorgeloos de baan op.

Snel schakelen

Komt u onverwachts toch iets tegen, dan kunnen wij als vaste contactpersoon heel snel schakelen. Wij houden alles nauwlettend in het oog en staan garant voor een piekfijne opvolging. 

Autoverzekeringen vergelijken: types op een rijtje

Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA): verplichte verzekering

Loopt iemand anders schade op door uw fout, onvoorzichtigheid of nalatigheid? Dan bent u daar aansprakelijk voor. Dat betekent dat u verplicht bent om het slachtoffer schadeloos te stellen: u herstelt de schade of u betaalt een schadevergoeding.

Omniumverzekering

Een Omniumverzekering is een bijkomende verzekering bovenop uw Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA). Een (Full) Omnium komt tussen voor mogelijke schade aan uw auto. Dat is niet het geval bij uw BA, die enkel schade aan de tegenpartij vergoedt. Zeker bij een nieuwe of recente auto doet u er goed aan een (Full) Omniumverzekering te nemen.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is er om uw belangen te verdedigen wanneer u schade hebt geleden of schade hebt veroorzaakt.

Reisbijstandsverzekering

Met een reisbijstandsverzekering bent u zeker van onmiddellijke hulp bij een auto-ongeval. Bijstand aan personen is vaak een optie bij de BA, maar u kunt ze ook afzonderlijk afsluiten. De bijstandsverzekering beschermt u bovendien over de hele wereld, zelfs als u niet met de auto onderweg bent.

Bestuurderspolis

De verplichte BA vergoedt de schade van derden, maar nooit die van de bestuurder. Die is steeds uitgesloten van de dekking. Wie zich wil verzekeren voor eigen lichamelijke schade als bestuurder, onderschrijft best een bestuurdersverzekering.